neidentifikovaná rastlina
Technologický reglement prípravy kefíru 5
Pred možnosťou upozorniť ostatných návštevníkov na fotografiu je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla. |
Nasledujúce fotografie
Technologický reglement prípravy kefíru -1. časťRe: 19
Ing. Mikuláš Čollák
13. 11. 2010
Diskusia k fotografii
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Čas a miesto:
13. 11. 2010, Kuchyňa v paneláku
Popis:
Hotový kefír má smotanovú konzistenciu. Je kyslý a napriek tomu mi niekoľkokrát zlikvidoval "žáhu". Má vraj širokospektrálne liečebné účinky, o ktorých nebudem písať, lebo nemám k dispozícii vieryhodné klinické odkazy. Môžeš ho nájsť na vyhľadávači (zadaj "tibetská huba").
Ďalšie informácie:
ID: 244824; Zverejnené: 13. 11. 2010