sírovec a la India od Andyho
Copyright © 1999-2024: Vlastníkom autorských práv zobrazenej fotografie je autor
Vladimír Beňadik (serpico). Bez predchádzajúceho písomného súhlasu autora je zakázaná akákoľvek ďaľšia publikácia, reprodukcia alebo distribúcia zobrazenej fotografie.
Žiadosť o práva na zverejnenie fotografie \ Request for rights
Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
zas tu niekto dráždi
vyzerá to dobre
Reagovať na správu
juuj,ešte ten sírovec nájsť...
Reagovať na správu
z take krásnej plodnice by muselo byť každé PAPÚ fantastické, ale som rád že som to nezavesil nadarmo
Reagovať na správu
to je ale lakava porcia, hned ma hlad pochytil
Reagovať na správu
nóóó vypadá to lákavě
Reagovať na správu
Zdenka, namojveru, konzumovat to bolo odbavčo,...a este dnes rano, okolo 4:00 (vtaciky mi uz koncert robili, Charlie v kresle vonku sedel, ja vedla na malej stolicke, lyzicou, z hrnca, a panvicu chlebom vytieral- do vangľa ciste musia ist, tepla voda z vecera zohriata, este i uhliky v sporaku cerveneli) som zvysok dojedal, take studene, chute prejdene, zvyraznene, zajtra ak objavim, nie 500 g do porcie pouzijem, ale hoc i 3-4 kila...
Reagovať na správu
niekto vraj takéto fotky nemusí, ale ja áno- boduješ
Reagovať na správu
...Ivet vdaka !
huby, hubarcenie, je i konzum, recepty, skusenosti z pripravy, ich vymena, delikatesy z nich (chystam material do..., tak i preto sem davam i tieto, do casti "hubárske recepty a serpicove naj"....)....a je v sekcii iné, ak niekoho zatazuje pohlad na plny tanier ci misku (a cim si plnia tito utvar zaludkovy ?), da sa s tym jednoducho vysporiadat...
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Vladimír Beňadik (serpico)
Čas a miesto:
06. 06. 2010, chyža serpicovcov
Popis:
hopv:
http://img96.imageshack.us/img96/4666/ne...
vynikajúce žrádličko !!! pravdou je, že aj surovina bola kvalitná :
http://img267.imageshack.us/img267/9960/...
...má to svoje čaro príprava "papy" na klasickom "šporáku"...aj "kúriť" musí človek vedieť, aj posúvať hrnce hore dole - teda krížom krážom po dekľoch...
...troštičku, po chvíľke, máličko akoby horkastú chuť pociťoval som, zanedlho však prešla do vyslovenej lahody... vďaka, Andy, super recept !!! (a aby som nezabudol poznamenať,kvalitu umocňuje ryža, ktorú moja manželka robí najlepšiu !!! na svete (a to nič od nej nepotrebujem hi ! hi !)
Ďalšie informácie:
ID: 204559; Zverejnené: 06. 06. 2010
Zaradené:
Ďalšie fotografie
konečne!Re: 8
Vladimír Beňadik (serpico)
06. 08. 2009