Copyright © 1999-2024: Vlastníkom autorských práv zobrazenej fotografie je autor
Vladimír Beňadik (serpico). Bez predchádzajúceho písomného súhlasu autora je zakázaná akákoľvek ďaľšia publikácia, reprodukcia alebo distribúcia zobrazenej fotografie.
Žiadosť o práva na zverejnenie fotografie \ Request for rights
Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
fíha - vyzerá to mňam! aj to tak chutí???
Reagovať na správu
hmmm, vyzera to super, škoda, že sa nedá mailom poslať aj trochu chuti :)
Reagovať na správu
Es'te za kus dobre'ho oravske'ho chleba,
a hostina sa môze zac'at' ...
Pekny' reklamny' za'ber pre Jednotu Na'kupne Stredisko...
Reagovať na správu
Nemám slov.Keď aj chutí tak ako vyzerá-až sa mi slinky zbiehajú.
Reagovať na správu
Je FANTASTICKÁ!!!
este hladam recept na nejaku francuzsku studenu omacku, poradi niekto?
vopred dakujem!
Reagovať na správu
no ja poznám jednu, neviem či máš na mysli to, ale vlastne to nieje ani omáčka, je to surový zeler nasekaný na drobné prúžiky, pokvapkaný citrónom, ochutené korením, soľou s jogurtom, papať studené.. ochutnala som to vo francúzku a neviem sa toho zbaviť, prosto geniálne, moja sestra tam šupla myslím aj mrkvu, no kto ako chce :)
Reagovať na správu
Zuzka, vdaka, idem na to, dam vediet, pozdava sa mi to,
ale zeler podporuje libido,
ale dam si opatrne, lebo ja som i tak "besny",
Reagovať na správu
plod veru.. ja varený veľmi nemám rada, ale surový je super, nie každý má však rád tú výraznú chuť..
Reagovať na správu
Zuzka, nakrajal som ho na tenucke, cca 3cm dlhe sliziky, a postup ako si doporucila, a hrianka s cesnakom, 0,8 mm hruby platok tlacenky, a na to Tvoj "recept"- FANTAZIA !
Reagovať na správu
To veru vyzerá lákavo!
Reagovať na správu
super Vlado, poklona tebe aj tvojej manzelke vyzera to genialne..
dam tip na omacku: jogurt, lyzicka horcice (moze byt francuzska), strucik cesnaku, trocha mleteho korenia.. nechat odlezat
Reagovať na správu
Milka, vdaka,
som rad, ze Ti potesilo oko, skoda, ze nemozete ochutnat!,
ja som este i vecer tolko tlacil(i rydziky sosnove na smotane s kolienkami),ze ma skoro "roztrhlo", a nielen vecer, este i v noci.
Ja s konzumom nemam problem v ziadnu, i nocnu hodinu,
nieco podobne robievam, ale so smotanou, idem kupit biely jogurt, nech aspon trosku odlezi,ä(manzelke pochvalu odovzdam, ale i ona, i deti chodia casto na stranku, a sleduju, co tu za "vtakoviny" niekedy vsuniem)
peknu nedelu!
Reagovať na správu
Vladimíre vyzerá to fantasticky a recept si už napisal? nestiham citať, ak ano posli link mňam ... musí to byť dobrotka!!!
Reagovať na správu
Vladko, recept bol v "receptoch", Jarka Richmanova (od Sevcovica), ale dopisem par skusenośti z pripravy,
urobil som 2 kusy, jeden uz je fuc, skoda, ze sa nikto nenachadza v blizkosti BS, hned by som ho pozval na "kralovsku delikatesu" (neviem, aka je trvanlivost, asi take 3 dni, tak cast zamrazim, som zvedavy, aka bude,klasicka sa da konzumovat po rozmrazeni, uz to nie je ono, ale zjeme...
Reagovať na správu
Naozaj vyzerá bombovo
Reagovať na správu
Vlado,neboj. prídem,ale asi neskoro , v lete sa túlam po Štiavnickych vrchoch.........
Reagovať na správu
vyzerá to fantasticky
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.