Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii

Jáááj, na masielku alebo v pahrebe by sa dobre vynímal.
Vidíš, a tu vôkol mňa prakticky bronzáky prevládajú. Posledné 2 týždne 95% bronz a ešte vo štvrtok sa mi podarilo nájsť 6 krásnych kúskov, ale je už sucho a chladno, takže možno boli aj rozlúčkové.
Ale flintu do žita ešte nezahadzujem, neraz ma prekvapili aj koncom októbra.
Reagovať na správu

No, čo viem z rozprávania iných, keďže vo všeobecnosti hríby nejem, sú o niečo chuťovo lepšie ako dubové, ale z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že ich vôňa po vytrhnutí alebo pri krájaní je spomedzi hríbov, aj dubových, naj-naj-naj. Vôňu usušených vyslovene neznášam. Stane sa aj mne pri mladých kúskoch, že neviem na 100%, či ide o dubáka alebo bronzáka, ale vôňa ich prezradí.
Reagovať na správu

S pridávaním to bude so mnou náročnejšie, nejako už nemám motiváciu, len sporadicky. Fotím a natáčam stále dosť, i keď si už huby, ale hlavne hríby, vyberám. Archív narvaný, uvidíme cez zimu a začiatkom jari 
Reagovať na správu

No skoda...ale ja si ta niekde najdem
. Za dlhych zimnych vecerov to je to obcas super si kuknut tie videa a fotky. Tak nech sa ti dari, vsak sezona pred nami pojde do najkrajsieho obdobia!
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.