Nasledujúce fotografie
baterkaRe: 20
Vladimír Hlavatý
16. 05. 2018
Diskusia k fotografii
ja som jedol dva krát,prvý a posledný raz,nechutil mi
Reagovať na správu
wau, paradicka aj ja som si na jar trochu zavarila
Reagovať na správu
Chcel som povedať,že nechutil mne,každý máme iné obľubené huby.Ako sa povie : každý vták si svoj chvost chváli.Možno sa po ochutnaní stane Tvojou obľúbenou hubou a prestaneš zbierať kadejaké dubáky,modráky,smrekáče....atď.Vladko, prajem Ti dobrú chuť.
Reagovať na správu
to mas pravdu Palko, mne zasa nechutia zavarene suchohriby, vadi mi tam ten sliz
Reagovať na správu
Ku kusu dobre upečeného mäsa akurát
Reagovať na správu
Vladko, ak bol mladý sírovec, iste bude dobrý. My sme raz zo začiatku (vlastne Ja zaváram) zavárali trocha starčí sírovec a nebol veľmi chutný, preto ani mužičkovi nechutil. Potom som robila asi za dva roky znova na sladkok kyslo, ale úplne mladý sírovec a ten veru chutil dobre, ako mladé hríbiky . Len nechaj fľaše dlhšie postať, potom Ti bude lepšie chutiť. A pozdravujem z Bratislavy od dcéry a vnúčeniec
Reagovať na správu
... nálev je samozrejme dôležitý a dá sa využiť osvedčený zo zavárania uhoriek, no nemenej doležitá je kvalita plodnice a tá musí byť mladá, mäkká a šťavnatá lebo plodnice rýchlo tvrdnú a i keď sú na oko ešte krásne, na konzumáciu sa už moc nehodia
Reagovať na správu
Nálev bol uhorkový a plodnica mladá, keďže schnitzle všetkým chutili. Zatiaľ zavarené nerozdávam, najskôr musím sám ochutnať
Reagovať na správu
Podľa mňa záleží ako si trafil nálev.Daj vedieť.
Reagovať na správu
Môj dedo dal na SS adresu v 1943 a nedopadlo to dobre. Dobre dám,lebo mám platné degustačné skúšky najvyššieho stupňa.
Reagovať na správu
Fuf, ak to SS, tak nič moc. Vďaka Ivo . Vínko koštnem občas aj ja, veď som origoš Račan
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.