Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Veru, ja na žihľavu nedám dopustiť.Zmiešam s prasličkou a urobím čaj,ktorý obsahuje okrem minerálov kyselinu kremičitú.
Reagovať na správu
pekne si zamaskovala to udene kolienko
Reagovať na správu
no vidim chlapci , ze nezapriete svoje gurmánske predstavy, no ved nevadi, aj take udene kolienko obcas nezaskodi
Reagovať na správu
no ja ti dám šunku, no veď počkaj keď budeme spolu, urobím kontrolu, či dodržuješ očistu z korenín a všetky tvoje parametre otestujem. Teda všetky nie, len niektoré, ostatné Milka otestuje
Reagovať na správu
tsss, šunku, jak toto může Paľko vůbec říci, že se nestydí?!!! Šunka je takové dietní jídlo, to není jarní očistná kůra! Moje očistná kůra je bůček k snídani, koleno k obědu, k večeři kýtu z grilu a dorazím se nugátovými cukrikmi Kopřivy bych zpracoval do jarní nádivky, kterou bych vyplnil mastnou kachnu a ten zbytek bych dal do vázičky, abychom to měli doma hezké
Reagovať na správu
Neboj on sa ohlasi, prave ked to budes najmenej potrebovat. Potom sa potesis aj takemuto salatiku a ředkvicka navrch bude bonus - aby si nehladoval.
Reagovať na správu
to je dobře, protože kdybys byl v tomto na podobné vlnové dlžke ako moja Lucka, tak by bylo někde něco špatně
Reagovať na správu
Pekne si to naaranžovala, aj napísala
My sme v sobotu mali na večeru plnú misu šalátu, ktorý som urobila zo žihľavy, šťaveľu, púpavových listov, koreňov (dobré na cukrovku), mrkvy, jablčiek, cibuľky, mrkvy. Dala som tam olivový olej, citrónovú šťavu. To bola dobrotka
Reagovať na správu
dobré no, ale zapomněla jsi napsat ke KOLIKÁTÉ večeři toto bylo? Takové lehké, soudím, že se jednalo o 3. až další večeři
Reagovať na správu
no musim potvrdit, ze Milka s Palkom sa zdravo stravuju , aj bylinky na cajik zbieraju
Reagovať na správu
Peťo, pojedali sme to okolo šiestej, pol siedmej. Ľahká večera . My nezvykneme jesť ešte pozdejšie ...
Reagovať na správu
paráda , pekná očista
Reagovať na správu
Dnes som si tiež pripravila čajík z týchto byliniek : žihľava, púpava, prvosienka, pľúcnik lekársky a sedmokráska. Pri jarných prácach v záhradke chutil vynikajúco.
Reagovať na správu
Pekne naložený tanier
Reagovať na správu
V tanieri je ten mix super, vo vedlajsom si mohla dat kuriatka a hned mas velkonocnu vyzdobu.
Ja tieto rastliny nemixujem do cajovin. Zo zihlavy som uz robila spenat a caj, pupavu ak mam zdroj kdesi mimo okraja ciest, pozujem ako zajo cele stebla a prvosienkovo- podbelovy caj milujem. Sedmokrasky som zatial iba zo 2 razy hodila do kremovej polievky. Medovku som pestovala ale caj nejako nevynika. Ja mam radsej matovy. Mix caj robim z maty podlhovastej, cucoriedkoveho listu, maliny, ci ciernej ribezlea, ale i ine.
Reagovať na správu
Krásne a zdravo si to naaranžovala
Reagovať na správu
pŕhľavová polievočka na jar nemá chybu
Reagovať na správu
jednoduché a také pekné
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Iveta Vašičková
Čas a miesto:
31. 03. 2014, Bratislava
Popis:
Na jar si zvyknem variť bylinkový čaj z prvých byliniek medzi ktoré patrí žihľava, medovka, prvosienka, sedmokráska, púpava , podbeľ. Chutí výborne, je jemnej chuti a má prečisťujúce účinky. Teraz na jar je to ideálny pitný režim, vďaka ktorému naše telo lepšie zvládne jarnú únavu . Tak vyskúšajte
Ďalšie informácie:
ID: 446721; Zverejnené: 31. 03. 2014
Zaradené:
Ďalšie fotografie
LudkaRe: 7
Iveta Vašičková
05. 07. 2014
Vršatec Re: 22
Iveta Vašičková
24. 06. 2014