Ale si nazbieral. Zamraz si ich v trojobale a v zime to bude pochúťka. Mám to odskúšané už viac rokov a som s nimi veľmi spokojná.
Reagovať na správu
dik za radu, momentálne to rozdávam a aj suším na štvrťky a v zime to namočíme do mlieka a tak dávame do troj obalu je to ako čerstvé, poverím manželku nech to skúsi aj takto
Reagovať na správu
Ja som pred pár rokmi tiež sušila bedle a potom som ich močila v mlieku. Ale to mrazenie mi poradila jedna staršia pani učiteľka pred pár rokmi, že tiež to má odskúšané. A aj mne sa to vidí nejlepšie, potom je príprava na pekáči jednoduchá.
Len musíte dávať obalené bedle na nejakú tácku, alebo pekáč do mraziaka vedľa seba, aby zmrzli samostatne. Ja ich zmrznuté dávam do papierovej krabice a každú vrstvu predelím papierom na pečenie. Skús, vyskúšajte .
Reagovať na správu
dik aj za doplnenie postupu, a je ich u nás neúrekom v podste som len zobral tie väčšie hlavičky a skoro pri každej bolo ešte päť šesť malých,no ešte som ich toľko nevidel
Reagovať na správu
Ešte jeden dodatok. Tie malé, zatvorené bedle zvykneme plniť takou zmesou, ako do plnenej papriky, alebo len mäsovou zmesou (ako na fašírku) a dať to zamraziť. A potom v zime dáš bedle do rúry piecť. To je tiež fantastická pochúťka .
Reagovať na správu
by ma zaujímalo či to dávaš do mrazničky po tepelnej úprave ,alebo surové dik
Reagovať na správu
Marián, normálne v surovom stave. Keď ich idem vyprážať, vyberiem z mraziaka a dám do rozpáleného oleja, ako čerstvé bedle. Tak nech si pochutíte .
Reagovať na správu
dik, u nás zatiaľ ich koniec mráz ich poodtínal
Reagovať na správu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.