Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Zuzka parádne sa darilo.
Reagovať na správu
Milka, to majú na svedomí Ľubo a naša kamarátka, hubárka Maruška. Moja maličkosť fotila.
Reagovať na správu
Zuzka, správna deľba práce. My chodievame iba s jedným košíkom, potom je menej roboty ...Ale aj Ty, Ľubko si sa činil .
Reagovať na správu
No teda a v MK nič.
Reagovať na správu
už sú zavarené , Ľuba to do toho lesa ťahalo celý rok, a prvýkrát sa veru oplatilo, toto sa našlo na úseku dlhom asi 500m na okraji lesa
Reagovať na správu
pekný úlovok , aj v Gabčíkove rastú, ale zatiaľ som ich nebrala, lebo som si nebola na 100% istá, že sú to podpňovky. Zuzka, ako si ich zavárala, mohla by si pridať recept , bola by som rada.
Reagovať na správu
Huby očistiť, obvariť v slanej vode po hodiny /toto je veľmi dôležité/, precediť cez sito a opláchnuť v studenej vode, naložiť do pohárov, na spodok pohárov dať koreňovú zeleninu (zeler, mrkvu na kolieska), kolieska cibule, bobkový list, pár zrniečok čierneho korenia. Huby naložiť do pohárov a zaliať nálevom ako na uhorky. Sterilizovať pol hodiny pri 95 st.C a potom vybrať poháre von, otočiť hore dnom do druhého dňa. Sú vynikajúce pod mäso, do praženice, do šalátov, či len tak k mastnému chlebu. Dobrú chuť.
Reagovať na správu
Tak v "Új Bánya" sa zadarilo
Reagovať na správu
Parádne sa Vám zadarilo.
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.