treska s podpňovkovou omáčkou
Pred možnosťou upozorniť ostatných návštevníkov na fotografiu je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla. |
Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Čas a miesto:
04. 10. 2010, Beluša
Popis:
Filé z tresky obalíme v zmesi celozrnnej múky s korením na ryby a opražíme z oboch strán na masle. Vo výpeku podusíme nakrájané podpňovky, po vydusení vody pridáme zvyšnú zmes, v ktorej sme obaľovali filé, premiešame s hubami a prudko opečieme. Podlejeme vodou a pridáme 2 polievkové lyžice kečupu. Za stáleho miešania povaríme a ochutíme korením na pizzu. Do hotovej omáčky vložíme tresku a necháme 5 minút odpočívať pod pokrievkou.
Ďalšie informácie:
ID: 238222; Zverejnené: 04. 10. 2010