Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
asi sa dám na pekárčinu
Reagovať na správu
vyzera špičkovo a chutne, ved sa daj, je to navrat k tradici a ked tam das nalepku ,,bio chleb,, tak uvidis, ze sa ti bude darit
Reagovať na správu
přivez jeden do Prahy, rád otestuji
Reagovať na správu
nemám k nemu mašíka ale zajtra si idem pre polovičku, bude tlačenka, klobásky a tak
Reagovať na správu
take zabijackove aktivity milujem, ta vona a atmosfera, musim aj ja nieco vyhutat
Reagovať na správu
masť vytopená, jaterničky chladnú, tlačenka sadá, a zajtra narazím a vyúdim klobásky
Reagovať na správu
vonia až tu na Trnavsku
Reagovať na správu
Tie chlebíky vyzerajú veľmi chutne .
Reagovať na správu
parádne, ako od skúseného pekára
Reagovať na správu
vyzeraju fakt dobre, tie zabijacky uz nemusim - preslo ma to
apropo, v com to pecies?
Reagovať na správu
MNIAM....vonia pisla az sem k nam...na "druhy koniec sveta" Chlebik vyzera bombovo a verim ze tak isto aj chutil.....tiez by som ho zjedla este teply (asi ako Ivetka )
Reagovať na správu
a na kysnutie používajú ošatky z tŕstia... fajnšmekri
Reagovať na správu
paradne ryhovanie na kôrke,take v ruke protismykove
pri pripadnom zavitani do Tvojho chotara,prosim uvitat chlebom a solou
Reagovať na správu
Potom aj kozie mlieko,chlebík si pomacam. A sol sme mozno jedli uz aj polsku cestarsku.
Reagovať na správu
No vidíš, ja som nič iné nepil keď som bral chemoterapiu a ožarovanie.... A tuším pomohlo
Reagovať na správu
Pšenka sa nedivím, že sa ti darí pšeničnožitný keď aj priezvisko máš ako pekár chlebov. Mňam.
Reagovať na správu
priam luxusné... sem s receptom
Reagovať na správu
...vyzerá fajnovo..
Reagovať na správu
dobre vyzerá, akurát ku klobáskam
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.