Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Pozrime ho gurmána............
Reagovať na správu
Vyzerá to fajnovo...
Reagovať na správu
ty barbar.. plnené hlavičky pečiarok dvojvýtrusných sú to a to zelené je rozmarín
mňa by zaujímala skôr tá marináda a ostatné ingrediencie..
Reagovať na správu
Barbari vyrastali na babickinych srandickach ale pecarka z Tesca, ked rastie plamienka a hliva? A este keby Vojto tvrdil,ze to sam pripravoval,tak zas mam doma po chlebe.
Reagovať na správu
to by som sa teda rada pozrela, ako klobúčiky plamienky plníš, ale inak mohol by si tu šupnúť Ľubkin recept, bo plamienkových špecialít tu máme pomenej
Reagovať na správu
ja by som tam dal skôr "aceto balsamico bianco" - biely je delikátnejší a lepšie by pasoval ku chuti grilovaných pečiarok... a nezdá sa mi celkový objem marinády - pol litra na necelé kilo pečiarok ...
... a tiež by som asi pred grilovaním marinoval bez octu (tak to zvyknú na chorvátskej strane Jadranu ), dal o dačo viac bazalky, marinoval kratšie, ocot pridal do marinády nakoniec a nechal to na postupné prelínanie chuti marinády s chuťou pečiarok - však o pár hodin by bolo aj tak odležané...
... a ozaj - prečo neuverejníš svoj variant toho receptu tuna na nahuby.sk?
Reagovať na správu
ahaho gurmána ja som to v podstate robil podľa toho receptu, akurát ingrediencie boli podľa oka a chuti
Reagovať na správu
to je ale EXSIKÁT!!!!
taký ešte v galérii nemám..... a to tam mám už všeličo
http://www.nahuby.sk/fotogaleria_autora....
Reagovať na správu
Teké mozem aj ja a neziadam exikat
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.