Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Takže zľava, trúdnik klobúčkatý,rýdzik smrekový, čírovka zemná,zmes kozákov, plamienka zimná, sírovec obyčajný, pôvabnica fialová a podpňovka obyčajná
Reagovať na správu
Pekný výber, len škoda baranej hlavy, tú radšej usuším. Ja na kyslé veľmi nie som, ale keď už zaváram, tak pôvabnicu fialovú so strmuľkou inovaťovou a najradšej mám rýdzik korenistý, lepšie sú staršie plodnice.
Reagovať na správu
Sírovec v náleve som ešte neochutnal.
Reagovať na správu
Veru pekný sortiment máš Anton
Už len otvoriť a šmakovať
Reagovať na správu
bohatý sortiment musím niektoré z tých druhov vyskúšať i ja sterilizovať
Reagovať na správu
Noooo, dobre! Tonko das recept na plamienku zimnu?
Reagovať na správu
Experimentoval som s rôznymi nálevmi, ale najviac sa mi osvedčila klasika, 2 litre vody, 0,5 litra octu, 1 nakladač, pol hrnčeka cukru, pretože mám rád kyslejšie. Huby 5 minút obvarím, naložím do fliaš, sem tam preložím kolieskom cibule a kúskom papriky, zalejem nálevom a sterilizujem pri 100 st Celzia 5 minút.
Reagovať na správu
Určite vyskúšam. Hlavne ma zaujímalo, čo ešte pridávaš okrem húb. Teda cibuľa a paprika...Ďakujem a zdravím!
Reagovať na správu
....aj ja radsej kyslejsi nalev, Tono, tych 5 minut sterilizacie (aj ked blansirujes 5 minut) je dost ?
....este som neskusal ten sirovec, ci sa mi vydaril, idem ho pohladat, a mam bazanta, tak k nemu to ochutnam...
Reagovať na správu
Takto to robím už hádam 100 rokov a furt je to výborné.
A sírovec som skúsil tiež prvý krát a bol som milo prekvapený.
Reagovať na správu
...vraj sa to testuje 120 rokov, tak tych 20 este pockam, ak budes prekypovat kondiciou, aj ja prejdem na 5 minut sterilizacie...
Reagovať na správu
Moc pěkné fotografie, vynikající stránky, jenom koukám a je mě moc hezky. Je vidět, že Vás houbaření baví. Vaše stránky však mají jeden obrovský nedostatek, ale společně ho napravíme.... Václav Burle
Reagovať na správu
Ahoj, tuto fotografii zavařených hub mě rovněž pošli na [email protected] Václav Burle - burle.blog.cz
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Ing. Anton Petrov
Čas a miesto:
17. 01. 2010, Hažín nad Cirochou
Popis:
Aby som ukončil sezónu 2009, tak som tu dal ukážku čo všetko ponúkla príroda v minulom roku.
Ďalšie informácie:
ID: 185579; Zverejnené: 18. 01. 2010, Model:FinePix S5700 S700; Clona:f/3.5; Čas:10/130s; Blesk:Nie; Ohnisková vzdialenosť:630/100mm
Zaradené:
Ďalšie fotografie
pF 2010Re: 47
Ing. Anton Petrov
22. 12. 2009