Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
To není možné , duhák tak dlouho nežije aby tak vyrostl
Je to nádherná ryba.
Reagovať na správu
Ten deň resp. Ten večer som za hodinu chytil 4 ks takéto ale cieľom nebolo loviť tieto polená ale iný druh a to tiger trout bohužiaľ nikto z nás ich nechytil ale aspoň na živo som ich videl hádam o rok keď ich tam zas dá podarí sa dúfam, pozri si tento druh ak ho nepoznáš neskutočná ryba
Reagovať na správu
Pre toho dúhaka je aj najväčšie koryto malé . Súboj kto z koho bol určite dlhý a z Tvojej strany bezchybný
Reagovať na správu
Za 1 hodinu som chytil 4 ks , 2 80 cm a 2 73cm menšie mali váhu okolo 7 kg
Reagovať na správu
Neskutočné, gratulujem.
Reagovať na správu
fajny kusok neprisli sa k nam vytriet lososy? aha Dansko, no tak neviim
Reagovať na správu
Velkost,dosledok Cernobilskeho spadu.
Mrazeneho granulaca som v tomto tisicroci este nekupil.
Reagovať na správu
to znie smutne, ale co ine sa da dnes cakat.. otazka potom je ako je stare to cervene maso.. nie ze by tu rozne nefer metody neboli odjakziva, ale zda sa ze ludstvo uz masovo stratilo zmysel pre zdravy zivot ked za seba nie je kazdy z nas ochotny zabojovat aj za cenu skromnejsieho zivobitia (co vobec nie je lahke a casto skor velmi tazke) a bez lakadiel zdanlivo zahanajucich realitu.. problemy tu ale boli vzdy a alkohol pomaha len velmi malo.. tak kto nam pomoze ked nie my sami? na podvodne konanie je najlepsie nekupovat to, len musi byt jasne co.
Reagovať na správu
... len musi abyt jasne co. Len dnes nie je jasne nikde,nic a v nicom. Tak sa zorientuj a vyber si.
Reagovať na správu
To farbivo sme robili pre USA a Izrael. Nefarbia mäso, ale kŕmia s tým ryby, aj lososa, aby malo červené mäso. Dá sa použiť aj ako prísada do červeného vína. Ale robili sme prísady aj pre psov a mačky, aby to im chutilo, či umelú vanilku. Pôvodne sme vyrábali lieky, napríklad Penicilín, alebo lieky na AIDS, ale potom sa ľudia rýchlo množia, tak sa to zrušilo.
Reagovať na správu
Asi tomu farbivu moc nerozumiem, neznie to ako postup v sulade s prirodou. Zaujimave by boli dovody preco to niekto chce pouzit a ci je to dobry napad. Dochucovanie jedal mam rad, ale asi vylucne prirodnymi prisadami, teda extraktmi alebo susenymi bylinkami a tak. Syntetiku do potravinarstva chapem len v niektorych pripadoch ako uzitocnu. Napr. sudo bikarbonu alebo vanilin, ale napr protihrudkujuce latky do soli pre beznych spotrebitelov mi prijdu ako nezmysel. Podobne ako prehane pouzivanie stabilizatorov hoci v mnohych pripadoch by bolo podla mna lepsie pouzit susenie (slivky) alebo mrazenie (polotovary pre restauracie). Vyroba liekov je nutna zalezitost, tam to chapem. Ze by sa vyroba liekov obmedzovala kvoli premnozeniu homo sapiens nemam nijak vierohodne potvrdene ale urcite su ludia ktori rozmyslaju aj takto. Myslim ze prave tymto tuto planetu nezachrania.
Reagovať na správu
Ja chytám a papkám pstruhy s ružovým mäskom "bio" z Cirochy. Sú kŕmené vodnými blškami, potočníkmi a náletovým hmyzom
Reagovať na správu
Trochu přerostlý plůdek Takového pstruha jsem ještě v životě neviděl.
Reagovať na správu
super úlovok , gratulujem
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.